Allergenen & intolleranties

Eén van de troeven van onze keuken zijn onze vele huisgemaakte gerechten.
Daardoor proberen wij bij de samenstelling van onze gerechten, zoveel als mogelijk rekening te houden met allergenen in kruiden, sausen, … .

Toch kan het gebeuren dat tijdens deze bereidingen ingrediënten in contact met andere ingrediënten en/of allergenen kunnen komen. Bovendien kan de samenstelling van de gerechten veranderen. Onze medewerkers in het restaurant staan steeds tot uw dienst om u meer informatie over de voedingswaarden van een bepaald product te bezorgen.

Wij beschikken over een zeer uitgebreide allergenenlijst, die tot in de puntjes is uitgewerkt. Daarbij houden wij rekening met de 14 meest voorkomende allergenen.
Onze basisgarnituren zoals salade en frietjes zijn zo goed als vrij van allergenen.

Wij hebben zelf ook een huisgemaakte gluten- en lactosevrije vol-au-vent en stoofvlees ter beschikking. (de vol-au-vent is op basis van lactosevrije melk en bevat dus koemelk). Indien u één of andere allergie hebt, weten wij dat graag op voorhand. Indien mogelijk mag u steeds uw gerechtkeuze voor uw komst doorgeven, zo kunnen wij voor de volle 100% rekening houden met uw allerge(e)n(en).