Menu & drankenkaart

Menu

Menukaart

Wij kiezen ervoor om met lokale producten heerlijke maaltijden te maken. Door te werken met verse producten en die te bereiden met kennis van zaken, bekomen wij heerlijke huisbereide gerechten. Dit is dan ook voor ons de manier om uit te blinken in ons vak. Wekelijks hebben wij ook een suggestie om zo onze kookkunsten in de kijker te zetten met seizoensgebonden ingrediënten (zie Suggestie-biergerecht van de week)
Klik hier voor onze menukaart, zoals je die zal vinden bij ons in het restaurant/ op het terras. Door de coronapandemie geven wij onze gasten niet onze gekende menukaart maar voorzien wij tijdelijk een placemat waar alle gerechten & dranken opstaan. Wilt u toch liever onze uitgebreide bierkaart bewonderen? Klik dan hier!

Click here for our menu in English Cliquez ici pour notre menu en Français.

Groepsarrangementen- en rouwmaaltijdkaart

Speciaal voor groepen vanaf 10 personen hebben wij een aparte kaart ontworpen:
Bekijk hier onze groepsarrangementen- en rouwmaaltijdkaart (enkel bij het nemen van 1 formule voor de volledige groep). U mag gerust langskomen op afspraak om uw feest/evenement samen te stellen. Menubesprekingen kunnen doorgaan op maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag telkens tussen 9u30 – 11u30 of van 15u – 17u op afspraak.

Take Away

Afhaalkaart

Tijdens de verplichte sluiting van ons restaurant wegens de coronamaatregelen, zijn wij overgeschakeld op take away. Nu wij open zijn, bieden wij uiteraard nog take away aan voor diegene die dit wensen. Maak uw keuze uit bovenstaande afhaalmenu en contacteer ons telefonisch op het nummer 051779838 of via mail: info@volksbond.be (Gelieve tijdig te bestellen!).